Independent Bestyrelsesmedlemmer

Personer der gennem mange år har vist en solid og professionel indsats i deres respektive erhvervskarrierer 

 

Henrik Tiedemann, Søllerød, formand for bestyrelsen, Portfolio Manager i Independent Invest med kontakt til vores investorer. Henrik har i mere end 25 år drevet egen virksomhed med fokus på uafhængig investering, finansiel rådgivning og økonomisk styring. Gennemførte i 2003 ideen til en uafhængig investeringsmulighed med grundlæggelsen af Independent Invest. Tidligere har Henrik haft en karriere i banker og børsvirksomheder i og uden for Danmark. Henrik er betydende investor i både Independent Invest og Independent Mix.

Børge Nordgaard Hansen, adm. direktør, København. Foreningens bestyrelsesformand, har været adm. direktør for Glenco og Lindberg Installation A/S, der var et Højgaard & Schultz selskab. Endvidere, bestyrelseshverv i flere industriorganisationer, har  medvirket ved mange virksomhedshandler.

Erik Neuberg Rasmussen, direktør, Vejle. Driver EGR International, Ribe, en investerings- og handelsvirksomhed. Har ejet industrivirksomheden Tobøl Dæk A/S. Et familiefirma grundlagt i 1950, der i 2005 blev afhændet til Bridgestone. Sidder i bestyrelsen og er formand for faglige råd og sammenslutninger.

Per Christiansen, Rødovre, Vice President Global Marketing Momondo. Per er ansvarlig for Momondos globale marketing og kommunikation og mediet for indkøb på tværs af virksomhedens rejsebrands. Han er på The M List i 2017, 2018 og 2019 over de fremmeste marketingfolk i Danmark. 

Independent Bestil info