Peter Schaumburg-Müller, Advokat (H)

"Når jeg skal forholde mig til investeringer og pensioner, taber jeg modet og det er her Independent skaber struktur i kaos og formidler den tryghed, som giver mig ro til at beskæftige mig både med det jeg ved noget om og det, der tæller for mig".

Flemming Delfs - Direktør (Verdensmester 1977)

"For mig betyder formuerådgivning tre ting gennemskuelighed, uafhængighed og afkast. Det får jeg hos Independent" Direktør med egen importforretning, verdensmester i badminton 1977. "Jeg blev i 2010 anbefalet at tale med Tiedemann Independent om formueforvaltning. Siden den tid har Tiedemann forvaltet mine investeringer på en meget seriøs og fornuftig måde. Jeg har lært folkene bag firmaet at kende som nogle dygtige og ordentlige mennesker, som jeg fra første færd har følt mig tryg ved. For mig har det haft en kæmpe betydning."

Lasse Vinderslev, direktør og ejer Oxford Biscuits

"Lige fra starten synes jeg at værdigrundlaget som Independent Invest baserer deres investeringer på var interessant. Jeg hoppede med på vognen et par år efter deres start i 2003 og har ikke fortrudt siden. År for år er der lagt større og større del af mit pensionsdepot i hænderne på Independent Invest. Når det gælder mine investeringer er jeg konservativ og tror på at den største værdi på langt sigt skabes i virksomheder, som har vist igennem en længere periode, at deres forretningsmodel virker og som samtidig ikke er dybt forgældet. Jeg har hverken før eller siden kunne finde en investering der lever så godt op til dette, som Independent Invest. Derfor forventer jeg at Independent får lov at passe på min pensionsopsparing indtil jeg om mange år skal på pension."

Johnny Hauballe - Direktør

"Et uafhængigt, seriøst og ordentligt selskab, der altid agerer med investorens bedste for øje"

Thomas Brandt, Charlottenlund

"Jeg føler aldrig, at foreningen har investeret i andet end det der er til min fordel." Thomas Brandt rådgiver om udvikling og markedsføring, tidligere direktør for Irma og IKEA Danmark. "Når man ikke selv har tid - eller lyst - til at følge med i sine investeringer er det godt at være medlem af en investeringsforening, hvor man ved at der arbejdes seriøst for min skyld. Jeg har været med hos Independent Invest gennem mange år. Har investeringsbeviser i flere afdelinger - og har ikke haft nogen grund til at ændre på det. Som jeg ser det, er det til min fordel at mine midler er investeret i flere end 100 veldrevne internationale virksomheder. Virksomheder jeg aldrig selv havde fundet og som - uanset økonomisk krise - har sikret min investering til min tilfredshed. At familien Tiedemann, der driver Independent Invest også investerer med sine egne midler, er endnu en tryghed for mig. Jeg føler aldrig at foreningen har investeret i andet end det der er til min fordel."

Thilde Brunsgaard - Michael Jensens Fond

"Jeg føler, de er nogle seriøse og ordentlige mennesker, som jeg er tryg ved."

Lise og Ebbe Bouman - Tillykke med 10 år Independent Invest

"Hjertelig tillykke med Independents 10 års fødselsdag. En stor bedrift i et samfund, som i bund og grund er mistænksom overfor mennesker, der har penge..."

Grethe Hansen

"Jeg værdsætter den personlige dialog og Tiedemanns engagement, for det giver mig tryghed." Tidligere partner i virksomhed med udvikling, industri, planteavl og plantagedrift. "Da jeg på et tidspunkt i mit liv fik behov for at få forvaltet mine opsparinger, blev jeg anbefalet at tale med Tiedemann Independent om formueforvaltning. Siden da har Tiedemann Independent forvaltet mine investeringer, med godt resultat. Efter det første møde hos Tiedemann på Vimmelskaftet fik jeg omhyggeligt og på forståelig vis, forklaringer omkring investeringer og hvilke risici der er forbundet med forskellige værdipapirtyper. Sammen fik vi lagt en investeringsstrategi med udgangspunkt i min situation, som Tiedemann følger. Jeg værdsætter den personlige dialog og Tiedemanns engagement, for det giver mig tryghed. Desuden giver det mig tid til at dyrke mine interesser, i vished om, at min formue plejes ved personligt omhyggelighed. Jeg værdsætter også årsmødet hvor hele Independentfamilien har mulighed for at mødes og dele de fælles værdier."

Birgitte Rasmussen

"Fornuften går også i arv. Vi værdsætter det sunde værdigrundlag samt det enkle og gennemskuelige i Independent foreningerne." 30 år med ansvar for økonomi og administration i egen familievirksomhed i Sydjylland. "Efter 30 år med ansvar for økonomi og administration i vores familievirksomhed, er det værdifuldt for mig, at fornuftige investeringer også går i arv til næste generationer - vores datter Susanne og barnebarn Malene Ravn. Det tiltaler mig at samarbejde med en familievirksomhed som 'Independent', hvor også fornuften går i arv, og som ikke er en finansiel butik med salgsmedarbejdere. Vi er også glade for at deltage i Independent`s informerende og kulturelle arrangementer."

Få tilsendt information

Independent Bestil info