Henrik Tiedemann - Grundlægger

Henrik Tiedemann er formand for bestyrelsen, Portfolio Manager i Independent Invest med kontakt til vores investorer. Henrik har i mere end 25 år drevet egen virksomhed med fokus på uafhængig investering, finansiel rådgivning og økonomisk styring. Gennemførte i 2003 ideen til en uafhængig investeringsmulighed med grundlæggelsen af Independent Invest. Tidligere har Henrik haft en karriere i banker og børsvirksomheder i og uden for Danmark. Henrik er betydende investor i Independent Invest.

Kontakt

linkedin

Christian Tiedemann - Direktør

Christian Tiedemann, direktør, der forvalter investeringerne i Independent Invest og har kontakt til vores investorer. Christian overvåger investeringerne i porteføljerne, forestår analyse og udvælgelse af virksomheder med baggrund i mangeårig erfaring i regnskabsanalyse. Christian er eksamineret eksportør fra Den Danske Eksportskole, og har med flerårige ophold i udlandet udbygget sin viden bl.a. ved deltagelse i internationale inverstingsseminarer og managementprogrammer på IMD, Lausanne. Christian er investor i Independent Invest.

Kontakt

linkedin

Jørgen Ottosen Formuerådgiver

Jørgen Ottosen er Seniorformuerådgiver, og har fokus på både nuværende og nye Independent investorer i Syd- og Vestjylland. Jørgen har mangeårig cheferfaring fra bankverdenen senest som filialdirektør med solide kompetencer i individuel rådgivning, og bor i Holsted. Jørgen er investor i Independent Invest.

Kontakt

linkedin

Peter Smed - Partner og Investeringschef

Peter Pagh Smed , Partner og Investeringschef . Uddannet cand.polit. og ansvarlig for formueforvaltning. Endvidere forestår Peter investeringsanalyser med baggrund i mere end 15 års kompetence med regnskabs- og virksomhedsanalyser. Peter er investor i Independent Invest.

Kontakt

linkedin

Philip Loua Kristiansen – Analytiker

Philip Loua Kristiansen, analytiker med regnskabs- og virksomhedsanalyser, samt investeringsrapporter. Philip er uddannet cand.polit.

Kontakt

linkedin

Klaus Serup - Økonomichef

Klaus Serup er økonomichef, og ansvarlig for regnskab, administration, compliance samt rapportering til offentlige myndigheder. Klaus er uddannet revisor, HD i Regnskab og Økonomistyring, og har mange års erfaring indenfor finansiel regnskabsaflæggelse. Klaus er investor i Independent Invest.

Kontakt

linkedin

Independent har skabt et afkast på mere end 250% siden start

Læs mere her

Independent Bestil info