Idéen gennemført

Vi kan se tilbage på de første leveår for Independent Invest, hvor idégrundlag og strategi er blevet fulgt kompromisløst og har vist sin værdi. Dertil er skabt et bedre end forventet resultat, og yderligere tilbud er kommet til. Vi har oplevet at ligge blandt de bedste forvaltere i Europa og bevist, at vi kan leverer attraktive afkast i forhold til risiko.

Vi ønsker at gøre det, der er bedst både for vores investorer, samfundet og os, Vores regnskabsanalyse og porteføljestyring er nu fordelt på tre erfarne personer, der giver yderligere kontinuitet i vores arbejde. Vi lægger vægt på selv at investere sammen med vores investorer.

Idéerne bag Independent

Idéen bygger på solide investeringer, selvstændighed, et enkelt koncept og gennemskuelige priser. Vi gør det, der er bedst for vores investorer og investerer naturligvis selv.

Stiftet 25. august 2003

I 2003 blev Independent Invest grundlagt. Siden starten har vores investorer gennem solide investeringer tredoblet deres formuer – med et afkast efter omkostninger på små 200 %. Det placerer Independent Global blandt de bedste.

Global investering

Du har mulighed for investering i globale virksomheder med Independent Global og Independent Generations samt Independent Bond med virksomhedsobligationer. Ønsker du, at vi balancerer din investering i Independent, anbefaler vi investering i Independent Mix, der spreder med 75 % i virksomheder globalt og 25 % i virksomhedsobligationer.

Personlig dialog – tillid og ordentlighed

Vi ønsker at skabe rygraden i din formueplacering – såvel globalt som i de nære markeder. Vores valg bygger på egen regnskabsanalyse. Tillid, ordentlighed, samt den personlige og direkte kontakt til investorerne, er afgørende for os. Vi er et kompetent team i en slank organisation, der er nysgerrige og altid søger at gøre vores bedste og blive dygtigere samt at lære af vores fejl.

Independent formuerådgivning

Du tilbydes også individuel formueforvaltning efter en personlig udarbejdet investeringsprofil og tidshorisont. Målet er altid at opnå det bedst mulige afkast. Det giver værdi.

Værdien er i virksomheden - ikke i aktiekursen

Vi holder fast i vores globale investeringsstrategi for at bevare realværdi og skabe et afkast for vores investorer. Vi investerer selv sammen med vores investorer. Tiden har vist, at spredning i solide virksomheder med vækst i indtjening og kapital over tid afspejler sig i aktiekursen.

Fremtiden

Vi fortsætter med at gøre det, der er bedst for vores investorere dvs. bevare realværdien af investorernes formue og opnå et fornuftigt afkast.

Venlige hilsener

Henrik Tiedemann

Independent Bestil info