Henrik Tiedemann - Grundlægger

Henrik Tiedemann er formand for bestyrelsen, Portfolio Manager i Independent Invest med kontakt til vores investorer. Henrik har i mere end 25 år drevet egen virksomhed med fokus på uafhængig investering, finansiel rådgivning og økonomisk styring. Gennemførte i 2003 ideen til en uafhængig investeringsmulighed med grundlæggelsen af Independent Invest. Tidligere har Henrik haft en karriere i banker og børsvirksomheder i og uden for Danmark. Henrik er betydende investor i både Independent Invest og World Wide Invest.

Kontakt

linkedin

Christian Tiedemann - Direktør

Christian Tiedemann, direktør, der forvalter investeringerne i Independent Invest og har kontakt til vores investorer. Christian overvåger investeringerne i porteføljerne, forestår analyse og udvælgelse af virksomheder med baggrund i mangeårig erfaring i regnskabsanalyse. Christian er eksamineret eksportør fra Den Danske Eksportskole, og har med flerårige ophold i udlandet udbygget sin viden bl.a. ved deltagelse i internationale inverstingsseminarer og managementprogrammer på IMD, Lausanne. Christian er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Kontakt

linkedin

Jørgen Ottosen Formuerådgiver

Jørgen Ottosen er Seniorformuerådgiver, og har fokus på både nuværende og nye Independent investorer i Syd- og Vestjylland. Jørgen har mangeårig cheferfaring fra bankverdenen senest som filialdirektør med solide kompetencer i individuel rådgivning, og bor i Holsted. Jørgen er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Kontakt

linkedin

Henrik Fænøe - Senior Advisor

Henrik Fænøe, Senior Advisor med ansvar for at formidle investeringer og rådgive institutionelle investorer, såsom fonde, family offices og andre kapitalforvaltere. Henrik Fænøe er cand. polit. Besidder stor kompetence efter mange års ledelse, porteføljeforvaltning og vurdering af porteføljemanagere indenfor aktieområdet i både Danske Bank og Lønmodtagernes Dyrtidsfond. Henrik er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Kontakt

linkedin

Peter Smed - Partner og Investeringschef

Peter Pagh Smed , Partner og Investeringschef . Uddannet cand.polit. og ansvarlig for formueforvaltning. Endvidere forestår Peter investeringsanalyser med baggrund i mere end 15 års kompetence med regnskabs- og virksomhedsanalyser. Peter er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Kontakt

linkedin

Klaus Serup - Økonomichef

Klaus Serup er økonomichef, og ansvarlig for regnskab, administration, compliance samt rapportering til offentlige myndigheder. Klaus er uddannet revisor, HD i Regnskab og Økonomistyring, og har mange års erfaring indenfor finansiel regnskabsaflæggelse. Klaus er investor i Independent Invest og World Wide Invest.

Kontakt

linkedin

Philip Loua Kristiansen - Studerende

Læser økonomi på Købehavns Universitet

Kontakt

Independent har skabt et afkast på 202% siden start

Læs mere her

Tag testen Deler vi værdier?