Independent Årsmøde

Vi glæder os til at mødes med vores investorer og gæster til Independent Årsmøde

fredag 8. marts 2019 kl 15:45

hos Lederne, Prags Boulevard 45, hjørnet af Vermlandsgade. Parkering i gården Vermlandsgade 65, og fra Prags Boulevbard 45, 2300 København S.

15:45: Vi vil sætte fokus på Independent og den økonomiske vækst i verden, der fortsat underbygger værdiskabelsen i vores virksomheder. Endelig ønsker vi at vurdere, hvordan vi som investorer forholder os til udviklingen. 


Vesten er fyldt med nære politiske spændinger og vi vil derfor bringe Uffe Elleman Jensens Opinion i Berlingske Tidende i erindring "Hiv op i EU-sokkerne" om betydningen af EU-fællesskabet for os. Læs mere her


Vi ønsker at sætte fokus på FNs 17 verdensmål og samfundsansvaret i forbindelse med vores adfærd og investeringer.


16:45: Vi har glæden af at præsentere Anna Libak som gæstetaler på årsmødet. I år vil Anna Libak fokusere på opbruddet i det politiske landskab der finder sted i alle de vestlige lande, give et bud på hvad der foregår og hvad der kommer til at ske.


17:30: Efter årsmødet byder vi på et lækkert traktement med tapas og vin og vand, hvor du også kan få en snak med Anna Libak.

Tilmelding

Vi glæder os til at mødes med vores investorer og du har mulighed for at invitere gæster, der kunne få glæde af at blive investorer i Independent.

Tilmelding nedenfor, eller på 3315 6015. Egenbetaling 150 kroner per deltager. Deltagelse forudsætter tilmelding snarest og gerne senest 22. februar 2019.

Tag testen Deler vi værdier?